To meget forskellige fødselsdage

Min fødselsdag
I tirsdags havde jeg fødselsdag. Jeg har aldrig brudt mig særlig meget om at have fødselsdag og havde ikke den store lyst til at fejre dagen. Men Dann ville meget gerne være med til at fejre mig, så jeg gav mig og havde en rigtig god dag.

Den startede med, at jeg sov længe. Det var dejligt. Efter at jeg var stået op kom min mor på besøg med en buket roser og en gave. Vi sludrede lidt tid. Derefter var jeg alene og tullede lidt rundt. Jeg snakkede også lidt med en god veninde, men jeg lavede ikke rigtig noget.

Dann kom tidligt hjem fra arbejde og vi tog ind i byen og gik rundt og hyggede os. Det blev også til en sodavand (en øl til Dann) på en café ved åen, inden vi tog hen på Jacobs og spiste rigtig god mad (mørbradbøf). Alt i alt var det en rigtig god dag og jeg hyggede mig meget. Så tak for en god dag, skat.

Min fars fødselsdag
I dag ville min far været blevet 61 år gammel. Men det skulle han desværre ikke have lov til at opleve. Jeg savner ham rigtig meget og ville gøre noget specielt ud af dagen. Derfor købte jeg to langstilkede roser og kørte ud på kirkegården og lagde den ene. Derefter tog jeg ned til min mor og gav hende den anden.

Det var rigtig dejligt at snakke lidt med hende og dele savnet af min far. Vi har det heldigvis ok begge to, selvom vi savner ham. Vi synes begge, at det var alt for tidligt, at han døde fra os og der bliver rigtig mange situationer fremover, hvor vi kommer til at savne ham.

Så kære far. Tillykke med fødselsdagen. Jeg savner dig og glæder mig over alle de gode ting, som vi nåede at opleve. Du vil altid have et særligt sted i mit hjerte, som ingen andre kan fylde.

/Lene

One thought on “To meget forskellige fødselsdage

Der er lukket for kommentarer.