Fødselsdag

I går havde jeg fødselsdag. Dagen startede med at jeg fik min gave fra Lene. Herefter var Lene så sød at lave morgenmad til mig. Efter morgenmaden skulle der “gang i den” da vi klokken 15 fik besøg af min side af familien.

Dagen indtil klokken 15 gik med at lave en masse mad og at få gjort lejligheden klar til gæster.

Jeg fik nogle rigtig gode gaver og mest af alt, så havde jeg en god dag sammen med familien.

Denne gang blev jeg 28 år. Jeg kan mærke at jeg efterhånden ikke ser frem til “endnu et år”. Jeg begynder at nærme mig et punkt hvor det ikke er positivt at der tælles op. Jeg er jo ved at være gammel 🙂

/Dann

2 thoughts on “Fødselsdag

  1. Din stakkel.. Jeg kan virkelig godt mærke at jeg er en del yngre.

    Det betyder at jeg godt kan tillade mig at vente lidt med at føle mig gammel så det er jo dejligt… (Det er faktisk hele 39 dage til jeg selv bliver 28)

    28. Tænk en gang! 😉

    Rigtig hjerteligt tillykke med dagen Dann!
    Knus Dina

Der er lukket for kommentarer.