Jeg troede aldrig…

1. februar 2008 | Skrevet af Lene

… at jeg ville blive så glad for et 7-tal. Men det blev jeg i går. Min eksamen i civilproces, som jeg tog, da jeg var syg, gav mig et 7-tal. Det var bare så dejligt. Så nu er jeg godt igennem eksamen for denne gang med to 7-taller og et 10-tal.  Nu holder jeg lidt fri og skal starte i skole igen på onsdag og skal finde emne til mit speciale. Jeg skal dog lige komme over lidt sygdom, der kom snigende og irriterer mig. Men sikke da fedt med et 7-tal…

/Lene 

2 kommentarer til “Jeg troede aldrig…”

 1. Dina siger:

  Stakkels dig med den snigende sydom. Men et stort tillykke med 7-tallet. Det er super at have bestået en eksamen med alle ods imod sig.

  Knus
  herfra
  Dina

 2. Lene siger:

  Tak skal du have Dina. Håber alt går godt nede hos jer.

  Knus Lene