Vores historie

Vi lærte hinanden at kende i 1998 mens vi gik på 3. år på HHX i VibyÅrhus Købmandsskole. Dengang var vi rigtig gode venner (Dann havde en kæreste, der ikke var Lene).

Vi mistede kontakten til hinanden i en periode efter HHX, men begyndte at snakke sammen igen i 2001 og før vi vidste af det begyndte vi at komme sammen den 26/11-2001. Dengang læste Dann HAHandelshøjskolen i Århus og havde et studiejob hos TDC Internet. Lene arbejdede i Føtex mens hun boede i Rundhøj (Højbjerg). Dann boede i en “ungdomshybel” sammen med to andre i Møllegade (Århus C).

Det holdt naturligvis ikke i længden at vi boede hver for sig. Vi flyttede derfor sammen ude i Vejlby, hvor vi overtog nøglerne til vores første fælles lejlighed på Lenes fødselsdag 15/7-02. Vi flyttede dog først officielt (folkeregistret) sammen 1. november 2002, da Lene fik solgt sin lejlighed i Rundhøj. Vi flyttede til Viby i 2004.

I slutningen af november tog vi på en lille uges ferie til Rom. Her friede Dann den 26. november 2006 (vores femårsdag). Lene sagde ja. Den 7. juli 2007 (07.07.07) blev vi gift i Viby Kirke. Siden da har vi levet som mand og kone – hvilket du kan læse mere om på resten af hjemmesiden.

Siden er vi flyttet til Hørning hvor vi først boede 11 år i et fanastisk rækkehus og nu bor i et etplanshus og nyder vores lille familie hver dag. Undervejs har vi fået nogle fantastiske børn: Signe og Sarah.