At bruge sine hænder

Signe har de sidste par uger opdaget at hun har nogle små søde hænder der kan bruges til at putte i munden og sutte på. I dag har hun så for første gang brugt hænderne til at skubbe en sutteflaske væk fra munden: hun var mæt.

Når nu Signe har opdaget at hun har hænder, så skal vi til at lege med hendes hænder i den kommende tid. Vi glæder os!

Noget andet der er sjovt er hvordan man som nybagte forældre får lidt andre prioriteter. Pludseligt er det helt fantastisk at hun har skubbet til en sutteflaske. Sjovt hvordan ens syn på verden kan ændre sig.

/Lene & Dann

One thought on “At bruge sine hænder

  1. I går legede Signe og jeg en leg hvor hun skulle skubbe til en “bi”. Hun ramte hver gang, selvom jeg flyttede den,. Det var tydeligt at se hvordan hun tænkte så det knagede mellem hver gang for at se hvordan hun nu skulle bruge sin arm for at ramme bien. Dejligt!

Der er lukket for kommentarer.