En lørdag med Ajax

Efter Dann havde afleveret varevognen hos driveon.net, tog han bussen ud til Byvangs Alle for at gøre rent.  I løbet af de sidste uger har Lene brugt meget tid på at gøre rent inde i skabe, så det var heldigvis ordnet. Det samme var køkkenet og badeværelset. Det eneste der manglede var alle vægge og overflader. Dann startede 07:30. Klokken 12:00 var gulvene så våde af ”pletrengøring”, at de skulle tørre inden de kunne støvsuges og blive vasket en sidste gang. Derfor tog Dann bussen til Hørning og gik fra bussen og op til huset. På Østergårds Alle hentede Dann bilen, så han kunne have de sidste ting (primært rengøringsmidler) med fra lejligheden, når han var færdig.

Klokken 13:30 var Dann retur i lejligheden og klokken 15:00 var han færdig. Det sidste der skulle gøres med vores gamle lejlighed var blevet gjort. Dann kørte nu ud til Østergårds Alle.

Imens Dann havde rengjort Byvangs Alle, var Lene med en hånd så småt gået i gang med at rengøre køkkenskabene. Omkring klokken 11:00 fik Lene hjælp fra en af vores venner, der rengjorde næsten hele overetagen (det der manglede tog Dann om aftenen). Lidt senere kom der en god veninde, der gav en hånd med et par køkkenskabe, som Lene havde svært ved på grund af sin hånd.

Klokken 17:00 da vores gæster tog af sted var vi således 4/5 færdige med første rengøring af overetagen og 4/5 færdige med rengøringen af køkkenet. Det begyndte at ligne noget.

I løbet af formiddagen var Lenes mor på besøg for at se vores nye hus. Desværre kunne Dann ikke være med, da han var i fuld gang med at gøre rent i Viby.

Alt i alt blev lørdagen brugt til rengøring. Vi ser frem til at bruge vores søndag på at pakke lidt ud  – på at flytte ind.

/Lene & Dann

P.S. Sengen ankom i løbet af lørdagen men uden en vejledning til at samle den.  Den havde vi brug for da der så vidt vi kan se mangler nogle beslag.