Mon huset bliver færdigt?

Lene var i går på besøg i Magnolia Haven og kunne se, at der er flyttet nogen ind i endnu et hus derude. Det betyder at der nu i alt er flyttet nogen ind i 5 ud af 20 rækkehuse.

Siden vi den 21. juli skrev til sælger med en række bemærkninger grundet udskyldelsen af overtagelsesdagen, har vi ikke hørt noget tilbage. Det er naturligvis lidt bekymrende, at de ikke svarer. Derfor har vi (via vores advokat) idag rykket for et svar på vores henvendelse. I mellemtiden har vores advokat også rykket for et svar. Begge dele indtil videre uden held.

Formuleringen af en rykkerkrivelse har været lidt svær for os, da vi dels gerne vil stå på vores ret og være hårde (nok mest Dann) og dels ikke vil være urimelige over for dem, der jo skal bygge resten af vores hus ordentligt (nok mest Lene). Vi endte med et kompromis, hvor vi indskærper en række ting over for sælger. Det bliver spændende at se hvad, hvis overhovedet, de svarer tilbage.

Det er en smule bekymrende, at vi ikke kan få noget svar fra dem, der om 11 dage gerne skulle overdrage huset til os.

I løber af de sidste tre uger har vi været jævnligt på besøg derude. Desværre er der ikke rigtig sket noget. Det ser ikke ud som om, der har været fremdrift i bygningen af vores nye hjem siden komfuret blev leveret. Håndværkerne har givetvist holdt ferie.

Nu håber vi bare at de kommer tilbage fra ferie og starter på at førdiggøre vores hus.

Heldigvis ved vi, at det også er i sælgers interesse at blive færdig med huset. Både for at få likviditeten overført fra os, men også for at undgå en alt for stor udgift til kompensation til os.

/Lene og Dann