Hul i tænderne

Jeg var til tandlæge i mandags og han konstaterede ret hurtigt, at jeg havde et hul i mine tænder. Lige der hvor min visdomstand havde skubbet til en anden tand. Øv. Det skulle selvfølgelig laves og helst så hurtigt som muligt. Jeg havde så fået en tid i fredags. Jeg kan ikke lide at gå til tandlæge, så jeg så ikke særlig meget frem til det. Det var da også utrolig ubehageligt og det gjorde ondt. Han havde problemer med hullet, fordi det var lige ved slimhinderne og det han fyldt i derfor blev lidt vådt. Han måtte derfor prøve i to omgange. Det var rigtig træls.

Man  skulle så tro, at det var overstået, men hele fredag var jeg utrolig øm og sørme om jeg ikke også var øm i går. I dag er det heldigvis bedre, men hele oplevelsen gør ikke ligefrem, at jeg glæder mig til næste gang, jeg skal til tandlæge. 

/Lene