Parmesanchips

Parmesanchips

En umami bombe der går godt til rigtig mange retter som et lille sprødt tilbehør. Kan sagtens laves en dag eller to i forvejen.

Det er simpelt, knasende og smager godt. Husk at lave lidt ekstra, da der hjemme hos os forsvinder nogen fra de er bagt, til de bliver serveret.

/Dann

Ingredienser

  • Parmasanost
  • Krydderier

Fremgangsmåde

  1. Forbered en bageplade med bagepapir
  2. Riv parmasanosten ud i en skål
  3. Kom parmasanosten over på bagepladen med ca. 1 spsk pr. bunke. De flyder noget ud, så ca. 9 bunker på en bageplade
  4. Drys evt. et krydderi ud over
  5. Bag parmasanchipsene ved varmluft på 150 grader i en forvarmet ovn i 15 til 20 minutter
  6. Chipsene skal ud af ovnen, når de begynder at skifte fra gyldne til mørke
  7. Lad chipsene køle helt ned
  8. Kom dem evt. i en lufttæt beholder, hvis de først skal bruges senere
  9. Parmasanchipsene er nu klar til servering
  10. Velbekomme!