Bacon (bagt i ovn)

16. januar 2021 | Skrevet af Dann
Bacon (bagt i ovn)+

En nem måde at lave bacon på, er at gøre det i ovnen, så tiden på komfuret kan bruges på andre ting, når den perfekte brunch skal forberedes.

Det er nemt, hurtigt og med ingen opvask.

/Dann

Ingredienser

  • Baconskiver

Fremgangsmåde

  1. Forbered en bageplade med bagepapir
  2. Kom den enkelte skive af bacon på bagepladen, så den ligger fladt
  3. Læg de andre skiver af bacon, så der er ca. en cm afstand
  4. Sørg for at baconfedte ikke kan løbe fra (brug evt stanniol)
  5. “Steg” baconet i en forvarmet ovn på 200 grader i 8 til 12 minutter. Hold godt øje med farven, da tiden afhænger af smagspræferencer og den købte bacon.
  6. Kom baconskiverne over på noget køkkenrulle eller andet fedtsugende
  7. Baconskiverne er nu klar til servering
  8. Velbekomme!

Der er lukket for kommentarer.