Musik og bevægelse

Ja det er ingen hemmelighed, at Signe er meget glad for musik og elsker at høre musik og blive sunget for og hun er faktisk også begyndt at synge lidt selv. Hun er samtidig et meget aktivt barn og elsker at danse m.m.

Dann og jeg har derfor flere gange snakket om, at det kunne være fedt, hvis hun startede til rytmik. Vi har bare ikke rigtig gjort noget ud af det. Men så så Dann en annonce i vores lokalavis for Skanderborg Musikskole. De havde flere forskellige hold for børn og voksne og havde bl.a. et hold for de 2-3 årige hver onsdag.

Vi skyndte os at melde Signe til og i går kom så den glædelige nyhed; Signe er optaget på et hold, som hedder musik og bevægelse. Vi skal starte onsdag den 26. januar. Jeg glæder mig helt vildt. Vi tror begge, at det bliver rigtig godt for Signe og glæder os til vi skal af sted.

Desværre for Dann er han på arbejde til sent om onsdagen, så det bliver mest mig, der skal afsted med Signe. Vi håber dog at han komme med en gang eller to eller flere. Vi er meget spændte på, hvad det er for noget og hvad Signe siger til det. Men vi glæder os.

/Lene

2 thoughts on “Musik og bevægelse

Der er lukket for kommentarer.