Første nat på Østergårds Alle

Efter at have fået nøglen til vores nye hus, var vi fast besluttede på at vi også skulle sove der allerede den første nat. Da vi havde smidt vores gamle seng ud og endnu ikke modtaget den nye, havde vi lånt et par ”feltsenge” af Danns farmor og farfar.

Vi rullede først et tæppe ud på gulvet, så sengene ikke ville sætte mærker. Herefter blev den første seng slået ud. Desværre var sengene for store til at de begge kunne være på tæppet. Derfor valgte Dann at sove på gulvet med et liggeunderlag. Dann mente, at det måtte være godt for hans ryg.

bFor at kunne have weekenden til at flytte har vi begge pakket en kuffert med alle de ting, vi skulle bruge, hvis vi tog på en ferie i nogle dage. På den måde har vi ikke et stort pres på, at skulle få pakket det hele ud. Vi skal bare tage det stille og roligt.

Den første aften forløb med at vi gik op i det der skal være soveværelset, fandt Lenes computer og satte en DVD på. Det var ”Mens du sov” da Lene lige havde fået den i fødselsdagsgave. Vi fik ikke set den færdig inden vi besluttede os for at sove.

Natten forløb ret begivenhedsløst, og vi har nu sovet for første gang i vores nye hjem. Vi sov godt, men glæder os alligevel meget til vi får vores nye seng.

/Lene & Dann