Rosti med rodfrugter

Rosti med rodfrugterEfter at have eksperimenteret med rösti med kartofler blev det tid til at prøve med nogle andre rodfrugter. Det blev til en del eksperimenter. Til sidst fandt vi frem til at vores favorit er en kombination af kartoffel og lidt andre rodfrugter. Det smager godt og anderledes end normalt. Rødbeden kan godt farve en del, så hvis den røde farve er træls skal rødbeden udelades.

/Dann

Ingredienser

  • 1 lille løg
  • 1 kg kartofler
  • 1 rødbede
  • 2 pastinakker
  • 2 gulerødder
  • 40 gram smør
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk peber

Fremgangsmåde

  1. Skræl grøntsagerne
  2. Riv grøntsagerne
  3. Bland grøntsagerne sammen i en skål
  4. Hæld vandet fra
  5. Bland salt og peber i skålen også
  6. Lad det hvile i 5 minutter og hæld igen vandet fra
  7. Smelt smøret på en pande
  8. Kom kartoflerne på panden og fordel jævnt
  9. Steg i 15 minutter på 4/9 varme
  10. Kom i ovnen i 1 time og 15 minutter ved 200 grader. De sidste 15 minutter på varmluft for at få en  sprød skorpe
  11. Röstien er nu klar
  12. Velbekomme!