Pebersuppe med tomat og chili

18. juli 2014 | Skrevet af Dann

Pebersuppe med tomat og chiliVi er efterhånden blevet rigtig glade for supper herhjemme. Supper er fantastiske enten som forretter eller som hovedret sammen med eksempelvis noget godt brød. Denne suppe er ingen undtagelse. Den har en masse smag, er frisk og nem at lave.

Tilmed er alle i familien rigtig glad for at spise den.

Suppen er helt sikkert en fast del af vores madplan fremadrettet.

/Dann

Ingredienser

  • 1 fed hvidløg
  • 2 røde peberfrugter
  • 1,5 dl (100 gram) røde linser
  • 2 friske tomater
  • 2 terning grøntsagsboulion
  • 2 ds (2×400 ml) flåede tomater
  • 1 l vand
  • 1 frisk rød chili
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde

  1. Skræl og hak hvidløget fint
  2. Vask og hak chilien fint
  3. Vask og hak tomaten fint
  4. Skær peberfrugten ud i store stykker
  5. Forbered en bageplace med bagepapir
  6. Placer stykkerne af peberfrugt på bagepladen med skindet opad
  7. Grill peberfrugterne i ovnen til overfladen bobler op og bliver lidt sort. Tager op til 5 minutter.
  8. Kom peberfrugterne over i en plastikposte og luk den tæt
  9. Efter 5 minutter tages peberfrugterne ud af posten og skindet fjernes
  10. Skindet smides væk og peberfrugten hakkes
  11. Kom alle ingredienserne op i en gryde
  12. Få den først til at bulderkoge og sæt den derefter til at simre en time
  13. Skum suppen et par gange undervejs
  14. Suppen er nu klar til servering
  15. Velbekomme!

Der er lukket for kommentarer.