Syltede agurkekugler

11. april 2020 | Skrevet af Dann

Syltede agurkekugler

Syltede agurker er et godt supplement til næsten alle hovedretter. De giver et lille ekstra skud syrlighed til en ret.

Her er de serveret på en sjov måde, der giver dem et dekorativt element på tallerkenen.

Bestemt værd at forsøge, og også lidt sjove at spise.

/dann

Ingredienser

  • 2 stk. agurker
  • 2 dl eddike
  • 2 dl sukker
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk stødt peber

Fremgangsmåde

  1. Skyl og rens agurkerne
  2. Skær dem over på midten
  3. Fjern midten af agurkerne med en ske (det med kerner)
  4. Lav små kugler af den resterende del af agurkerne med et parisiennejern
  5. Bland de øvrige ingredienser til en lage
  6. Lad agurkekuglerne trække i den på køl i nogle timer, gerne natten over.
  7. Agurkekuglerne er nu klar til at blive serveret
  8. Velbekomme!

En kommentar til “Syltede agurkekugler”

  1. John Ost Nielsen siger:

    Tak for atter et spændende mad input.