Ravioli med basilikum, ricotta og svampe

Ravioli med basilikum, ricotta og svampe
Ravioli er en super god ret. Her er det en kombination af basilikum, bacon, ricotta ost, svampe og pasta. Det kan nærmest ikke gå galt… og det gør det heller ikke.

Bestemt værd at lave

/Dann

Ingredienser – sammensætning

  • Vand
  • Salt

Fremgangsmåde – sammensætning

  1. Start med at lave pastadejen og kom den i køleskabet
  2. Lav herefter fyldet
  3. Ud af pastapladerne skæres cirkler til at lave ravioli med. De skæres med en anretter ring på 8 cm
  4. På midten af hver anden cirkel kommes ca. 1½ tsk fyld
  5. Pensl vand rundt om fyldet
  6. Kom den anden cirkel oven på, løft den op og tryk godt rundt om siderne
  7. Gentag for alle de resterende raviolier, og gentag evt udrulningen af pastaplader
  8. Kog raviolierne i 5 minutter i kogende saltet vand
  9. Hæld vandet fra og anret
  10. Retten er nu klar til servering
  11. Velbekomme!

Ingredienser – Pastaplader

  • 400 gram tipo 00 mel
  • 4 æg
  • ½ tsk salt
  • 1 spsk olivenolie

Fremgangsmåde – Pastaplader

  1. Bland mel og salt
  2. Tilsæt æg og olivenolie
  3. Ælt pastadejen godt
  4. Pak den ind i film
  5. Kom pastadejen på køl i minimum 1 time
  6. Kør pastaen ud til trin 6 på en pastamaskine
  7. Pastaen er nu klar til brug

Ingredienser – Ricotta, svampe og basilikum fyld

  • 1 bdt. frisk basilikum
  • 250 g ricotta ost
  • 210 g bacon
  • 140 g bacon stykker
  • 210 g svampe
  • Stegekombo

Fremgangsmåde – Ricotta, svampe og basilikum fyld

  1. Rens svampene
  2. Hak svampene i små stykker
  3. Pluk basilikumbladene fra planten
  4. Skyl og rens basilikumbladene
  5. Hak basilikumbladene i grove stykker
  6. Varm en pande op til mellemhøj (6/9) varme
  7. Kom lidt stegekombo på
  8. Rist svampene på panden til de har mistet meget fylde
  9. Steg baconstykkerne med
  10. Når baconstykkerne har fået farve tilsættes ricotta osten og basilikum
  11. Lad det simre under omrøring i 3-5 minutter
  12. Ta fyldet af panden
  13. Fyldet er nu klar til at blive brugt
  14. Sæt det på køl til det skal bruges