Signes første tur til Sjælland

Vi har i dag været til barnedåb hos nogle af vores gode venner. Det lidt specielle er, at det var i København. Derfor blev bilen pakket og vi kørte i morges afsted mod København. Signe sov heldigvis det meste af turen til København, men i skrivende stund (sidder tæt på Slagelse i bilen) er hun lysvågen og hygger sig på bagsædet.

Barnedåben var utrolig hyggelig, præsten gjorde det godt, kirken var flot, gæsterne var søde, maden var god, vejret fantastisk og børnene ville gerne lege med Signe. En rigtig rigtig hyggelig dag.

Signe klarede turen rigtig flot, men det bedste for hende var uden tvivl, at vi var på besøg i et hjem, hvor der nu er tre børn. Det betød et rent mekka med legetøj hun ikke kendte og muligheden for at lege på en helt fantastisk mindre legeplads, de havde i haven. Signe nød virkelig at prøve alle de nye ting – både udenfor og indenfor.

Noget af det sjoveste var en stor rutsjebane, en trampolin og en politibil hun kunne køre i. Vi syntes det var så sødt, at vi tog et par billeder af det, som kan ses nedenfor. Sjælland må derfor været et utroligt sjovt sted i Signes verden.

/Lene  & Dann

P.S. Smart at man kan uploade billeder direkte fra mobilen, og så ordne dem på hjemturen i bilen med en internetforbindelse!

One thought on “Signes første tur til Sjælland

  1. Bedre sent end aldrig, at vi får læst op på jeres blog, og endda er med i et af indlæggen 🙂 Dejligt i havde en god dag, og at Signe hyggede sig sådan. Hun må ha gjort stort indtryk på drengene, de har snakket meget om hende, og Kasper vil gerne ha en lillesøster der også skal hedde Signe

    og fantastisk haitstyle hun lige klarede på trampolinen, hihi… det ser vi jo ikke rigtigt med vores korthårs drenge 😉

Der er lukket for kommentarer.