Bruchetta som en lille appetitvækker

25. maj 2009 | Skrevet af Dann

BruchettaBruchetta er en super god spise som tapas eller som en lille appetitvækker til et godt måltid. Men hvad er det egentlig

Ja, det er vel noget brød med et eller andet tomatagtigt på, som standard. Det tema kan der så være et utal af varianter over. Her kommer den variant, vi typisk laver. I denne omgang uden ost da Lene ikke er så glad for det, men jeg kan varmt anbefale at drysse lidt os (evt. parmesan) over inden de sættes i ovnen. Øvrige anbefalinger er at bruge rød eller gul peber og rødløg.

/Dann

Ingredienser

  • 3 spsk olie
  • 1 lille løg
  • 80 gram tomatpasta
  • ½ dl rødvinseddike
  • 1 lille flute
  • 1 tsk oregano
  • 1 spsk basilikum

Fremgangsmåde

  1. Varm panden op og hæld herefter olien ud på panden
  2. Svits løgene i olien til de er gennemsigtige, men ikke brune
  3. Tilsæt rødvinseddike og bland det sammen i ca. 30 sekunder
  4. Tilsæt tomatpastaen under kraft omrøring
  5. Rør i det under høj varme i to minutter
  6. Fjern panden fra varme
  7. Skær fluten ud i 6-7 stykker
  8. Smør indholdet fra panden (der nu gerne skulle være en fast blanding lidt alá salsa) ud over de enkelte stykker flutes
  9. Varm i 3-5 minutter i en forvarmet ovn på 200 grader
  10. Serveres lune

Der er lukket for kommentarer.