Saltmandler

23. maj 2009 | Skrevet af Dann

SaltmandlerDen 9. maj var vi til en rigtig god bryllupsfest. Ved ankomsten til feststedet blev der, blandt mange andre lækkerier, serveret mandler med salt. Det smagte så godt at det selvfølgelig skulle prøves derhjemme, og som sagt så gjort.

Saltmandler er perfekt til en snack, og kan uden problemer bruges i stedet for eksempelvis peanuts!

Resultatet blev rigtig godt, så det var bestemt ikke sidste gang vi gjorde det!

/Dann

Ingredienser

  • 200 gram mandler
  • 1 spsk groft salt
  • 1 tsk paprika
  • 2 spsk olie

Fremgangsmåde

  • Stød salt og paprika sammen i en morter indtil det bliver lige så fint som mel eller flormelis
  • Kom mandlerne i et fad så de ligger i 1-1½ lag og kom dem i en forvarmet ovn på 200 grader i 9 minutter (hold øje med farven. Når de begynder at blive mørke skal de ud)
  • Strø olien udover mandlerne og vend dem samtidig
  • Lad dem hvile i et minut
  • Strø nu saltblandingen ud over mandlerne mens de konstant vendes
  • Server mandlerne i en skål når de er kølet ned

Der er lukket for kommentarer.